2008 yılında İzmir merkezli Anafor Operasyonu kapsamında tutuklanan ve geçtiğimiz aylarda ileri evre KOAH ve lenfoma nedeniyle infazı ertelenen Aydınlı iş insanı Ahmet Tekin Baykal (68) hayatını kaybetti. Baykal’ın vefatı, ailesini ve sevenlerini üzüntüye boğdu.
DOKTORLARIN MÜDAHALESİNE KARŞIN KURTARILAMADI
Cezaevi koşullarında kalması mümkün olmayan Baykal, infazının ertelenmesinin ardından ambulans uçakla ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne getirilerek tedavi altına alınmıştı.
Doktorların müdahalesine karşın kurtarılamayan Baykal için Bey Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Baykal’ın yakınları cenaze namazı öncesinde taziyeleri kabul etti.
Baykal’ın cenazesi kılınan namazın ardından Şevketiye Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Cenaze törenine İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, önceki dönem MHP MYK Üyesi Burak Pehlivan ile Baykal’ın çok sayıda seveni katıldı.



