Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik’in mahalle buluşmalarında vatandaşlardan gelen talepler çözüme kavuşuyor. Arslanlı Mahallesi’nde gerçekleştirilen halk buluşmasında Mahalle Muhtarı İbrahim Topçuoğlu ve mahalle sakinleri, düğün, nişan, mevlit ve çeşitli organizasyonlarda kullanılan çok amaçlı sosyal alanın çatısının yetersiz kaldığını belirterek yenilenmesi ve genişletilmesini istedi. Talebi değerlendiren Başkan Tetik’in talimatıyla belediye ekipleri çalışmalara başladı. Çatı yenileme ve alanın genişletilmesine yönelik çalışmalar yalnızca 5 günde tamamlandı.

ARSLANLI MAHALLESİ’NİN TALEBİ KISA SÜREDE KARŞILIK BULDU
Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik’in mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve vatandaşların talep ve önerilerini doğrudan dinlemek amacıyla gerçekleştirdiği halk buluşmaları devam ediyor.
Arslanlı Mahallesi’nde düzenlenen buluşmada Mahalle Muhtarı İbrahim Topçuoğlu ve mahalle sakinleri, çok amaçlı sosyal alanın mevcut çatısının yetersiz kaldığını Başkan Tetik’e iletti. Düğün, nişan, mevlit ve çeşitli organizasyonlarda kullanılan alanın çatısının yenilenmesi ve kullanım alanının genişletilmesi talep edildi.

BELEDİYE EKİPLERİ 5 GÜNDE ÇALIŞMAYI TAMAMLADI
Talebi yerinde değerlendiren Başkan Tetik, ilgili birimlere çalışmaların başlatılması yönünde talimat verdi. Bunun üzerine belediye ekipleri kısa sürede çalışmalara başladı.
Mevcut çatının yenilenmesi ve kullanım alanının genişletilmesi için yürütülen çalışmalar, yoğun bir çalışma sonucunda 5 gün içerisinde tamamlandı. Yapılan düzenlemeyle çok amaçlı sosyal alan daha kullanışlı hale getirildi.

MUHTAR TOPÇUOĞLU’NDAN BAŞKAN TETİK’E TEŞEKKÜR
Çalışmaların kısa sürede tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Arslanlı Mahalle Muhtarı İbrahim Topçuoğlu, mahalle sakinleri adına Başkan Tetik ve belediye ekiplerine teşekkür etti.
Topçuoğlu, Başkan Tetik’in gerçekleştirdiği halk buluşmasında mahallelerinin ihtiyaçlarını doğrudan iletme fırsatı bulduklarını belirtti. Talebin kısa sürede karşılık bulmasının kendilerini memnun ettiğini ifade eden Topçuoğlu, yapılan hizmetin Arslanlı Mahallesi’ne hayırlı olmasını diledi.




