Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ömer Altuntaş ve yönetimi, ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri kapsamında spor camiasının farklı paydaşlarını ağırlamaya devam ediyor. Federasyonda bugün ve önümüzdeki günlerde yoğun bir ziyaret programı gerçekleşecek.
Bugün ASKF’yi ziyaret edecek heyetler arasında Aydın İl Hakem Kurulu yönetimi, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Aydın Şubesi yönetimi, Aydın Fenerbahçeliler Derneği yönetimi ile Bıyıklıspor ve Umurluspor kulübü yöneticileri yer alıyor.
Yarın ise Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Aydın Şubesi yönetimi ASKF yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunacak.
Cuma günü programında ise Aydın Futbol Saha Komiserleri Derneği yönetiminin ziyareti bulunuyor.
ASKF yönetimine gerçekleşen ve planlanan ziyaretlerle birlikte Aydın amatör spor camiasında birlik ve dayanışmanın güçlendiği ifade ediliyor.



