Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde geleneksel hale gelen bayramlaşma geniş bir katılımla yapıldı. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in ev sahipliğinde yerleşkede bulunan rektörlük binasında yapılan törende Ramazan Bayramı kutlaması yapıldı.

KURUMLAR ARASI DAYANIŞMA ÖRNEĞİ GÖSTERİLDİ

Dün mesai bitimine doğru yapılan törene; ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem, Prof. Dr. Erkan Salan ve Prof. Dr. Cengiz Özarslan, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol, Rektör Danışmanı ve Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Mücahit Avcil,Rektör Danışmanları Prof. Dr. Fatih Mehmet Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu ile Genel Sekreter Yardımcısı Tanfer Bilge ve Genel Sekreter Yardımcısı V. Av. Mehmet Boynikar’ın yanı sıra akademik ve idari birim yöneticileri ile üniversite personeli katılım sağladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleştirilen törenin, üniversite birimleri arasındaki kurumsal dayanışmayı ve ortak çalışma kültürünün pekiştiği görüldü.

“PERSONELİMİZİN VE MİLLETİMİZİN RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLARIM”

Bayramların bizleri bir araya getiren, dostlukları pekiştiren, gönülleri birleştiren müstesna günler olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Bülent Kent, “Bayramlar birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerdir. ADÜ ailesi olarak akademik başarılarımızın yanı sıra, güçlü kurumsal bağlarımız ve birbirimize duyduğumuz saygı ve sevgi ile büyük bir camia olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle tüm personelimizin ve milletimizin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum.” dedi.

YKS başvuruları bitti mi, ne zaman bitiyor? 2026 ÖSYM YKS geç başvuru ve kayıt ekranı
YKS başvuruları bitti mi, ne zaman bitiyor? 2026 ÖSYM YKS geç başvuru ve kayıt ekranı
İçeriği Görüntüle

Aydın Adü Personeli Bayramlaştı 2

“TÜM ÜNİVERSİTE CAMİAMIZIN RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLARIM”

Bayramlaşma töreni sonrasında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Başhekimi Prof. Dr. Mücahit Avcil, “Rektörümüzün öncülüğünde Üniversitemizin kıymetli akademik ve idari kadrosuyla aynı ortamda bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum. Kurumlarımızın daha güçlü ve verimli bir yapıya ulaşabilmesi için birlik ve beraberlik ruhunun korunması ve geliştirilmesi büyük önem arz etmektedir. Bu vesileyle tüm üniversite camiamızın Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, huzur ve başarılar diliyorum,” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ