Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, haklarında yakalama kararı bulunan kişilere yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor. Bu kapsamda 20-22 Ağustos 2026 tarihleri arasında kent genelinde 83 araç ile 250 personel ile eş zamanlı ÇEMBER-138 operasyonu gerçekleştirildi.
Yapılan çalışmalar sonucunda çeşitli suçlardan aranan toplam 28 kişi yakalandı. Yakalanan şahısların 12'sinin 0-2 yıl, 7'sinin 2-5 yıl, 3'ünün ise 5-10 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.
Kişilerin arandıkları suçlara göre 6 kişinin uyuşturucu, 4 kişinin hırsızlık, 3 kişinin tehdit, 1 kişinin ise kasten öldürme suçundan arandığı tespit edildi. Diğer 8 kişinin çeşitli suçlardan, 6 kişinin de ifadelerinin alınmasına yönelik arandığı belirtildi.





