Aydın, genç yaşta gelen acı haberle sarsıldı. Karpuzlu ilçesinden olan Selda Duman, bir süredir mücadele ettiği kolon kanserine yenik düşerek 33 yaşında hayatını kaybetti.
Muğla’nın Bodrum ilçesinde özel bir firmada çalışan Coşkun Duman’ın eşi olan Selda Duman, hastalığı nedeniyle Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Hastanesi’nde tedavi görüyordu. Genç kadının yaşamını yitirdiği haberi, ailesi ve yakınlarını derin üzüntüye boğdu.
GERİDE İKİ KÜÇÜK ÇOCUK KALDI
Henüz 33 yaşında hayata veda eden Selda Duman’ın 1,5 ve 5 yaşlarında iki çocuğu olduğu öğrenildi. Genç annenin vefatı, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.
KARPUZLU’DA TOPRAĞA VERİLECEK
Selda Duman’ın cenazesinin bugün öğle namazının ardından Karpuzlu ilçesine bağlı Tekeler Mahallesi’nde kılınacak cenaze namazı sonrasında toprağa verileceği öğrenildi.




