Partisinin Aydın İl Kongresi’nde konuşan CHP Milletvekili Süleyman Bülbül, CHP’den ayrılarak AK Parti’ye geçen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve ilçe belediye başkanlarını AK Parti’li siyasetçilerin savunamadığını ileri sürdü.
ERDEM’DEN GÖNDERMELİ YANIT
Bunun üzerine AK Parti cephesinden ardı ardına Bülbül’e yönelik açıklamalar geldi. AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Erdem, sosyal medya paylaşımında isim vermeden Bülbül’e gönderme yaparak, “Bülbül, güzelliği, zarafeti ve aşkı temsil eder. Çirkinlik, kabalık, kin ve nefret Bülbül’e yakışmaz…” ifadelerini kullandı.
“ANCAK BİR OTEL SALONUNU DOLDURABİLDİNİZ”
AK Parti Efeler İlçe Başkanı Oğuz Kendirlioğlu, CHP’yi “Tüm teşkilatlarınızın da gördüğü gibi, Sayın Özlem Çerçioğlu'nun katılmadığı CHP İl Kongresi, ancak bir otel salonunu doldurabilmiştir. Siz, Sayın Çerçioğlu olmadan en fazla bir otel salonunu doldurabilirsiniz” diyerek hedef aldı. Birçok ilçe başkanı da Bülbül’ü hedef alan paylaşımlar yaptı.
“SUSANLAR BİRDEN KONUŞMAYA BAŞLADI”
Tepkiler üzerine bir açıklama daha yapan CHP’li Bülbül, “Allah kimseyi AKP Aydın Teşkilatı’nın durumuna düşürmesin” mesajı vererek, “Bugüne kadar susanlar birden konuşmaya başladı. Tabii ki saygı duyuyorum. Özlem Çerçioğlu’nu yıllarca hedef aldıktan, itham ettikten sonra bugün onu savunmak zorunda kalmanız siyasetin en ibretlik dönüşlerinden biri” görüşlerini aktardı.





