Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Enerya yetkilileri arasında geçtiğimiz ay gerçekleştirilen toplantının ardından alınan kararlar doğrultusunda, Efeler ilçesindeki Tepecik ve Ovaeymir mahallelerine doğalgaz ulaştırılması için süreç hız kazandı.

Bu yıl başlanacak altyapı çalışmalarıyla birlikte yaklaşık 1.100 konutun doğalgaz konforuna kavuşması planlanırken, Tepecik Mahallesi'nde önemli bir gelişme yaşandı. Mahallede doğalgaz abonelik kayıtları resmen başladı.

Tepecik Mahalle Muhtarı Hasan Karaca, sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda abonelik sürecinin başladığını belirterek, özellikle yeni mahalle bölgesinde ikamet eden vatandaşların doğalgazla ilgili detaylı bilgi almak ve başvuru sürecini öğrenmek için yetkililerle görüşmelerini tavsiye etti.

Efeler’de YKS adaylarına büyük fırsat! Bu etkinliği kaçıran pişman olabilir
Efeler’de YKS adaylarına büyük fırsat! Bu etkinliği kaçıran pişman olabilir
İçeriği Görüntüle

Abonelik kayıtlarının başlamasıyla birlikte mahallede doğalgaz çalışmalarının kısa süre içerisinde sahada da başlaması beklenirken, Tepecik ve Ovaeymir mahallelerinde yaşayan vatandaşlar uzun süredir bekledikleri doğalgaz hizmetine kavuşmaya hazırlanıyor.

Muhabir: KAMİL KAZANKAYA