Aydın’da görev yapan aile hekimi Dr. Ahmet Çakaloğlu’nun vefatı, sağlık camiasını ve kent sakinlerini yasa boğdu. 58 yaşında bağırsak kanseri nedeniyle tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Hastanesi’nde yaşamını yitiren Çakaloğlu için Efeler ilçesindeki Bey Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

“Muhtarlarımız, Millet İradesinin Mahallelerimizdeki ve Köylerimizdeki Temsilcileridir”
“Muhtarlarımız, Millet İradesinin Mahallelerimizdeki ve Köylerimizdeki Temsilcileridir”
İçeriği Görüntüle

Efeler İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Çakaloğlu’nun cenazesi, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Törene Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Aydın İl Sağlık Müdürü Eser Şenkul, sağlık çalışanları, mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dualar eşliğinde uğurlanan Çakaloğlu’nun naaşı, Germencik ilçesindeki Hıdırbeyli Mezarlığı’na defnedilmek üzere götürüldü.

ANNE VE BABASI CİNAYETE KURBAN GİTMİŞTİ

Dr. Ahmet Çakaloğlu’nun hayatını kaybetmesi, geçtiğimiz aylarda yaşadığı aile faciasını da yeniden gündeme getirdi. Çakaloğlu’nun anne ve babası Turgut ve Nuran Çakaloğlu, Efeler ilçesi Meşrutiyet Mahallesi Kültür Caddesi’ndeki evlerinde bıçaklanmış halde ölü bulunmuştu.

Anne ve babasından haber alamadığı için 8 Şubat’ta aile evine giden Ahmet Çakaloğlu, çiftin cansız bedenleriyle karşılaşmıştı. Olayın ardından başlatılan soruşturmada bir şüpheli tutuklanmıştı.

Muhabir: KÜBRA DİLARA YERLİKAYA