Tarım sektörünün kalbi Söke’de atacak
Tarım sektörünün kalbi Söke’de atacak
İçeriği Görüntüle

Aydın inşaat mühendisliği camiasının tanınan isimlerinden, İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi kurucu üyelerinden İnşaat Mühendisi Mehmet Yıldırım hayatını kaybetti.

Kuşadası’nda yaşayan Yıldırım, ilçenin sevilen ve saygı duyulan isimleri arasında yer alıyordu. Meslek hayatı boyunca yaptığı çalışmalar ve katkı sunduğu projelerle öne çıkan Yıldırım’ın vefatı, hem meslektaşları hem de ilçe halkı arasında büyük üzüntüye neden oldu.

Acı haberi duyuran oda yönetimi, yayımladığı taziye mesajında, “Üyemiz Mehmet Yıldırım’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Cenazesi bugün öğle namazında Hanım Camii’nden kaldırılacaktır. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Muhabir: KÜBRA DİLARA YERLİKAYA