Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi toplanıyor
Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi toplanıyor
İçeriği Görüntüle

Aydın Anadolu İmam Hatip Lisesi, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen 2025 Örnekler Sergisinde önemli bir başarı elde etti. Okulun öğrencileri, öğretmenleri Hakan Ors rehberliğinde hayata geçirdikleri “Bir Bisiklet ile Değişir Her Şey” adlı projeyle Türkiye 3.’sü oldu.

HURDA BİSİKLETLERİ YENİDEN HAYATA GEÇİRDİLER

Proje kapsamında okul bünyesinde kurulan atölyede, kullanılmayan ve hurdaya ayrılmış bisikletler yeniden işlevsel hale getirildi. Öğrenciler, geri dönüşüm bilincini artırmayı ve çevre dostu bir farkındalık oluşturmayı amaçladı.

Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan, bu anlamlı projede emeği geçen başta proje rehber öğretmeni Hakan Ors olmak üzere tüm öğrencileri ve okul yönetimini en kalbi duygularıyla tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Bu örnek çalışmaya destek veren herkese de ayrıca teşekkürlerini iletti.

Muhabir: KÜBRA DİLARA YERLİKAYA