Aydın’ın Efeler ilçesindeki Delikurt Dövüş Sanatları Spor Kulübü sporcuları, Uşak’ta düzenlenen Muaythai Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’ndan derecelerle döndü.

Şampiyonaya 6 sporcu ile katılan Aydın ekibi, organizasyonda toplam 4 madalya kazanma başarısı gösterdi. Turnuvada Baran Halat altın madalya kazanırken, Rabia Sarı gümüş madalyanın sahibi oldu. Kuzey Taha Pekaydın ile Duru Demir ise bronz madalya elde etti.

Köşk’te ragbi heyecanı sona erdi, şampiyonlar belli oldu
Köşk’te ragbi heyecanı sona erdi, şampiyonlar belli oldu
İçeriği Görüntüle

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, dereceye giren ve şampiyonada mücadele eden tüm sporcular tebrik edilirken, sporcularla yakından ilgilenen antrenörler Duygu Ülker ve Hande Palamutçu’ya teşekkür edildi.

Açıklamada, “Dereceye giren, giremeyen tüm sporcularımızı tebrik ederim. Sporcularımızla en iyi şekilde ilgilenerek yokluğumuzu aratmayan Duygu Ülker ve Hande Palamutçu hocalarımıza çok teşekkür ederim” ifadelerine yer verildi.

Muhabir: KAMİL KAZANKAYA