Aydınspor Teknik Direktörü Mehmet Öztürk, son haftalarda alınan mağlubiyetlerin ardından takımın durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Takımın ekonomik zorluklarla mücadele ettiğini vurgulayan Öztürk, “Çok zor şartlarda ve lige kısa süre kala takım kadrosu kuruldu. Kulübümüzün ekonomik durumunu kabul eden oyuncularla anlaştık. 28 oyuncumuz var, transfer ücreti alan hiçbir oyuncumuz yok. Takımımızın sezonluk bütçesi Süper Amatör Lig seviyesindedir” dedi.

Yaklaşık bir aydır birlikte olan genç bir takıma sahip olduklarını dile getiren Öztürk, “Amacımız, bu zor şartlarda Aydınspor’u göreve geldiğimiz yerde bırakmak. 2-3 transfer yapmamız gerekiyor; ancak hiçbir oyuncumuz bir kuruş almamışken bu maddi koşullarda transfer yapmak oldukça zor” ifadelerini kullandı.

Yeni kurulan takımın zamana ihtiyacı olduğunu belirten Öztürk, “Mevcut futbolcu grubumuz elinden geleni yapıyor. Ancak yeni bir takım olmamız ve az çalışma fırsatı bulmamız nedeniyle maçların kırılma anlarını yönetemiyoruz. Tecrübeli oyuncular bu anları doğru oynayabiliyorlar. Bizim eksikliğimiz de bu” diye konuştu.

Bu yılın Aydınspor için bir “feda sezonu” olduğunu vurgulayan Öztürk, şehrin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirterek, “Yöneticilerimiz var gücüyle çalışıyorlar. Aydınspor’u yaşatmak için şehrin birlik olması gerekiyor. Yalnız bırakmak yerine, Aydınspor’a destek bekliyoruz” dedi.

Aydın’da genç yaşta kalbine yenilen kadın son yolculuğuna uğurlandı
Aydın’da genç yaşta kalbine yenilen kadın son yolculuğuna uğurlandı
İçeriği Görüntüle

Kaynak: HABER MERKEZİ