Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nda eğitim görenHalk Dansları Topluluğu ve Bir Düm Bir Tek Ritim Atölyesikursiyerleri, ‘Yıl Sonu Gösterileri’ etkinliği ile Atatürk Kent Meydanı’nda Aydınlılar ile buluştu. Her yaştan vatandaşın yer aldığı Halk Dansları Topluluğu ve Bir Düm Bir Tek Ritim Atölyesi’nin muhteşem gösterileri izleyenlerden büyük beğeni topladı, şölene dönüşen etkinlikler gece boyunca sürdü.

Konser 1

Gösterilerderitim grupları ve halk dansları ekiplerinin etkileyici performanslarına vatandaşlarda alkışlar ile eşlik etti. Bir Düm Bir Tek Ritim Atölyesi, unutulmaz eserleri muhteşem performansları ile sergiledi; Halk Dansları Topluluğu’nun sahne performansları ise izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konser 2

Üstün performansları için Büyükşehir BelediyesiKonservatuvarı kursiyerlerini tebrik eden vatandaşlar, kültür ve sanat etkinlikleriyle kendilerini buluşturan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

#ilangovtr Basın No ILN02488823