Köşk ilçesine bağlı Çarşı Mahallesi’nde yağmur suyu ve içme suyu hatları yenileme çalışmaları başlatıldı. Proje çerçevesinde 700 metre yağmur suyu hattı ile 1500 metre içme suyu hattı inşa edilecek, toplam yatırım maliyeti 7 milyon 320 bin TL olacak.

Büyükşehir Ilan-1

Köşklü vatandaşlardan çalışmalara tam not

Vatandaşların çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirten Çarşı Mahallesi Muhtarı Levent Çetin, Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti. Çetin, “Mahallemizde ASKİ tarafından altyapı yenileme çalışması gerçekleştiriliyor. Yenileme çalışmalarından vatandaşlarımız da çok memnun. Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ tarafından mahallemizde gerçekleştirilen çalışmaların sürdürüleceğini biliyoruz, Özlem Başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Çerçioğlu Ilan Foto

Aydın’ın dört bir yanında çalışma ve yatırımların devam edeceğini belirten Başkan Çerçioğlu, “17 ilçemizin tamamında altyapı yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Aydınımızın dört bir yanında hizmetlerimizi arttırarak sürdürecek, vatandaşlarımızı çalışmalarımız ve projelerimiz ile buluşturmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

#ilangovtr Basın No ILN02330395