Muğla'nın Bodrum ilçesinde marinada bağlı bir lastik botta meydana gelen patlama, Aydın'a acı haber olarak döndü. Patlamada ağır yaralanan Mert Özcan, kaldırıldığı hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.
Olay, Bodrum'un Yalıkavak Mahallesi'nde bulunan Yalıkavak Marina'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, marinaya bağlı bir motoryata ait olduğu öğrenilen lastik botta temizlik çalışması yapıldığı sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama yaşandı.
Patlamanın ardından botta yangın çıktı. Bottaki yangın ise itfaiye tarafından söndürüldü.
YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ
İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye, polis ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Patlama sırasında botta bulunan Mert Özcan, vücudunun birçok bölgesinde oluşan ağır yanıklar nedeniyle ilk olarak Bodrum'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Özcan doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
Acı haber, Aydın'ın Köşk ilçesine bağlı Koçak Mahallesi'nde yaşayan ailesi ve yakınlarını yasa boğdu. Mert Özcan'ın cenazesinin, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından memleketi Koçak Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.
Olayın kesin nedeninin belirlenmesi için başlatılan soruşturma ise sürüyor.





