Buharkent Belediyesi'nin Taze İncir Festivali kapsamında düzenlediği "Kentin Çocukları Minikler Futbol Turnuvaları" büyük heyecana sahne oldu. Üç farklı yaş kategorisinde gerçekleştirilen turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa ve ödülleri, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol ile belediye meclis üyeleri tarafından takdim edildi.

Başkan Zencirci, şampiyon kardeşleri ağırladı
Başkan Zencirci, şampiyon kardeşleri ağırladı
İçeriği Görüntüle

Buharkent'te Şampiyonluk Sevinci1

ŞAMPİYONLAR KUPALARINI ALDI

2011-2012 doğumlular kategorisinde Buharkent Belediyespor şampiyon olurken, Buhar FC ikinci, Savcıllı Gençler ise üçüncü sırada yer aldı. 2014-2016 doğumlular kategorisinde Kartal Gücü birinciliği elde ederken, Bizim Çocuklar ikinci, Kartal Yuvası üçüncü oldu. 2017-2018 doğumlular kategorisinde ise şampiyonluk kupasını Kartal Gücü kaldırırken, Kartal Yuvası ikinci, Göz Göz BFO üçüncü sırayı aldı.

Buharkent'te Şampiyonluk Sevinci3

BÜYÜK GURUR YAŞATTILAR

Turnuvanın ardından açıklama yapan Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, mücadele eden tüm sporcuları kutlayarak, "Çocuklarımızın azmi ve heyecanı bizlere büyük gurur yaşattı.

Buharkent'te Şampiyonluk Sevinci2

Evlatlarımızı tribünlerden destekleyen ailelerimize ve onların gelişimi için emek veren tüm antrenörlerimize teşekkür ediyorum." dedi.Başkan Erol, "Kentin Çocukları" etkinliklerinin futbol turnuvasıyla sona erdiğini ancak spor heyecanının devam edeceğini belirterek, bu hafta Buharkent Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenecek basketbol ve voleybol turnuvalarında çocuklar ve gençlerin yeniden bir araya geleceğini ifade etti.

Buharkent'te Şampiyonluk Sevinci5

Muhabir: FİLİZ ÖZDEMİR