Önceki günlerde Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınmasının ardından siyaset gündeminde dikkat çeken bir paylaşım geldi. Geçtiğimiz mayıs ayında CHP'den istifa ederek AK Parti'ye katılan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla gündeme geldi.

“EDEN BULUR”

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın gözaltına alınmasının ardından kamuoyunun dikkatini çeken isimlerden biri de Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal oldu. CHP'de görev yaptığı dönemde Ekrem İmamoğlu ve Sinem Dedetaş ile yaşadığı siyasi gerilimlerle gündeme gelen Köksal'ın, gelişmenin ardından nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu olmuştu.

Mayıs ayında CHP'den ayrılarak AK Parti'ye katılan Burcu Köksal, sosyal medya hesabından isim vermeden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Hayatın en değişmez formülünü bir yere not alın lütfen! Eden bulur... Allahım şükür gösteriyorsun."

Özgür Özel meclis kürsüsünden Kılıçdaroğlu’na seslendi!
Özgür Özel meclis kürsüsünden Kılıçdaroğlu’na seslendi!
İçeriği Görüntüle

MAYIS’TA AK PARTİ'YE GEÇMİŞTİ

Burcu Köksal, geçtiğimiz mayıs ayında CHP'den istifa ederek AK Parti saflarına katılmıştı. Parti değişikliğinin ardından yaptığı açıklamalar ve eski partisine yönelik eleştirileriyle gündeme gelen Köksal, son paylaşımıyla yeniden siyasi tartışmaların odağı haline geldi.

Muhabir: KAMİL KAZANKAYA