Aydın Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerinin muhtarları tarafından iletilen talepleri değerlendirerek hizmet planına alıyor.

Bu doğrultuda Park Bahçe Daire Başkanlığı ekipleri, Nazilli’ye bağlı Bereketli Mahallesi’nde ağaç budama işleminin ardından yol temizliği yapıldı.

Ayrıca ot biçme ve rutin temizlik çalışmalarının da planlı şekilde devam ettiği belirtildi. Bereketli Mahallesi Muhtarı Özkan Karakuş, gerçekleştirilen hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Karakuş, “Muhtarlıkta 8. yılım. Bu süreçte mahallemizin ihtiyaçlarına yönelik Büyükşehir Belediyemize ilettiğim her talep karşılık buldu. Özlem Başkanımıza ve ekiplerine çok teşekkür ediyorum. Taleplerimizi hızlı bir şekilde değerlendirip yerine getiriyorlar” dedi.




