Aydın’da bu yıl 13’ncü kez kapılarını açan Uluslararası Aydın Tarım, Gıda Ve Hayvancılık Fuarı’nda, Aydın Büyükşehir Belediyesi rüzgarı esti. Fuara katılan üreticiler Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı stant yoğun ilgi gösterdi. Başkan Özlem Çerçioğlu burada büyükşehir standını ziyaret eden çiftçilere müjdeler vererek desteklerinin her zaman süreceğini söyledi.

Zirai gübrelemeden Ata Tohumlarına, desteklemelerden aile tipi koyunculuk adı altında bir çok alanda üreticilere bilgiler veren Başkan Çerçioğlu; “Aydın’da tarım üreticileri biliyorlar ki kentimizde hiçbir üreticinin malı tarlada kalmaz, Büyükşehir Belediyesi o ürünlerin her zaman alıcısıdır” dedi.

Tarım Fuarı Hakkında Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Uluslararası Aydın Tarım, Gıda Ve Hayvancılık Fuarı’nda, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı stant yoğun ilgi gördü.

Aydınlı pazarcılar yeni başkanını seçti
Aydınlı pazarcılar yeni başkanını seçti
İçeriği Görüntüle

Büyükşehir Belediyesi’nin standını ziyaret eden vatandaşlara Başkan Çerçioğlu’nun öncülüğünde tarıma ve üreticilere yönelik sürdürülen destekler, projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verildi. Büyükşehir Belediyesi tarafından tarıma ve üreticilere yönelik süregelen dronela zirai gübreleme desteği, Ata Tohumlarının üretimi ve koruma altına alınması, tarım ve hayvancılık destekleme ürünleri ile aile tipi koyunculuk projesi gibi destekler fuar ziyaretçilerinden büyük beğeni topladı.

Çerçioğlu Aydın’da Hiçbir Üreticinin Malı Tarlada Kalmaz 1

Fuarda Büyükşehir Belediyesi standını ziyaret eden katılımcılara Aydın’a özgü lezzetlerin ikramı yapıldı, Halk Ege Et ürünlerinin tanıtımı gerçekleştirildi. Zeytin, zeytinyağı ve kuru incir gibi yöresel lezzetlerin ikramı yapılırken aynı zamanda Halk Ege Et tarafından üretilen sucuğun tadımı da gerçekleştirildi” denildi.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: TARIMA VE ÜRETİCİLERE DESTEKLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Söz konusu açıklamada tarıma, üretime ve üreticilere desteklerinin süreceğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Aydınımız, bereketleri toprakları ile ülkemizde tarım ve hayvancılığın önde gelen kentlerinden bir tanesi olmayı sürdürüyor. Bizler de, Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak projelerimiz, çalışmalarımız ve yatırımlarımızla üreticilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Aydın’da tarım üreticileri biliyorlar ki kentimizde hiçbir üreticinin malı tarlada kalmaz, Büyükşehir Belediyesi o ürünlerin her zaman alıcısıdır. Tarıma ve üreticilere desteklerimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ