Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ Genel Müdürlüğü, Kuyucak ilçesi Bucak Mahallesi’nde 4 milyon 400 bin TL’lik, Sultanhisar ilçesi Demirhan Mahallesi’nde ise 8 milyon 300 bin TL’lik içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmaları başlattı.

Çerçioğlu’ndan Kuyucak Ve Sultanhisar’a Altyapı Hamlesi3

Projeler, mahallelerin altyapısını güçlendirecek ve uzun yıllar hizmet sağlayacak. Çalışmalar tamamlandığında, yenilenen hatlar vatandaşların hizmetine sunulacak. Mahalle sakinleri yapılan yatırımlardan memnuniyet duyduklarını belirterek teşekkür etti.

Atça şenlendi: Çilek tadında festival başladı
Atça şenlendi: Çilek tadında festival başladı
İçeriği Görüntüle

Çerçioğlu’ndan Kuyucak Ve Sultanhisar’a Altyapı Hamlesi1

“Hizmetle büyüyen Aydın’ı birlikte inşa ediyoruz”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın genelindeki yatırımlarla ilgili şunları söyledi: “Aydınımız için çalışmayı, yatırım ve projelerimizi hemşehrilerimizle buluşturmayı sürdürüyoruz.

Çerçioğlu’ndan Kuyucak Ve Sultanhisar’a Altyapı Hamlesi5

Çalışmalarımıza her geçen gün yenilerini ekliyor, tüm ilçelerimizde projelerimizi eş zamanlı olarak hayata geçiriyoruz. Altyapıdan üstyapıya kadar her alanda hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Hizmetle büyüyen Aydın’ı birlikte inşa ediyoruz.”

Çerçioğlu’ndan Kuyucak Ve Sultanhisar’a Altyapı Hamlesi

Kaynak: HABER MERKEZİ