Didim Belediyesi, 2026 FIFA Dünya Kupası’nda mücadele eden A Milli Futbol Takımımıza destek olmak amacıyla yine dev bir organizasyona imza atıyor.

Geçen hafta Türkiye - Avusturalya maçı için dev ekran organizasyonu gerçekleştiren Belediye Başkanı Hatice Gençay, bu kez Türkiye ile Paraguay arasında oynanacak kritik karşılaşma için de Didim Amfi Tiyatro Yeşil Alanı’nda dev ekran kurulacağını duyurdu.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde rakibi kim oldu? Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde kimle eşleşti?
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde rakibi kim oldu? Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde kimle eşleşti?
İçeriği Görüntüle

SABAHIN İLK IŞIKLARINDA TEK YÜREK

Turnuvadaki gururumuz "Bizim Çocuklar"ın bu dev randevusu, Didim’de büyük bir coşkuyla takip edilecek. Didim Belediyesi, maç saatinin erken olması sebebiyle etkinliğe katılacak olan vatandaşlara organizasyon boyunca ücretsiz çay ikramı yapılacağını duyurdu.

Di̇di̇m Dev Ekran Türki̇ye Paraguay 2

BAŞKAN GENÇAY DİDİM HALKINA DAVET

Didim Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, tüm ilçe sakinleri bu tarihi ana tanıklık etmeye davet edildi. Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay yaptığı açıklamada, "Haydi Didim, Millilerimiz için tek yürek olalım! 2026 FIFA Dünya Kupası’nda Paraguay karşısına çıkacak olan A Milli Takımımızın heyecanını hep birlikte yaşamaya davetlisiniz. Çünkü Didim benim evim, siz de benim ailemsiniz” ifadelerine yer verdi.

Türkiye – Paraguay karşılaşması, Cumartesi günü sabah Türkiye Saati (TSİ) ile saat 06.00’da başlayacak. Zorlu mücadele, Didim Amfi Tiyatro Yeşil Alanı’nda kurulacak dev ekranda izlenecek.

Muhabir: KAMİL KAZANKAYA