Eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Aydın’a geldi. Nebati, DSİ 21. Bölge Müdürlüğü’nde düzenlenen Aydın Eğitime Destek Platformu Eylül ayı İl Koordinasyon Toplantısı’na katıldı.

Toplantıda Aydın Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Aydın milletvekilleri Mustafa Savaş ve Ömer Özmen, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdem, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri hazır bulundu.

Whatsapp Image 2025 09 29 At 16.59.10

Milletvekili Özmen, konuya ilişkin sosyal medya paylaşımında, “Şehrimizde eğitim alanında yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantıda katkı sunan tüm kurum ve kuruluşlarımıza, STK temsilcilerimize teşekkür ediyor, toplantımızın İlimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Aydın’a yeni defterdar
Aydın’a yeni defterdar
İçeriği Görüntüle

“IŞILTI” SÖYLEMİ ÇOK KONUŞULMUŞTU

Bakanlığı döneminde ekonomi konusundaki çıkışlarıyla sık sık gündem olan Nebati’nin “Benim gözlerimdeki ışıltıyı arkadaşlarım görüyor” sözü uzun süre konuşulmuştu.

Muhabir: KIVANÇ UĞUR