Gaziantep’te meydana gelen feci kazada, kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti. Kaza, Gaziantep-Kahramanmaraş kara yolunun Köksalan Mahallesi yakınlarında yaşandı. Henüz sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 46 AGH 214 plakalı mısır silajı yüklü kamyon, Nuri Akkurt yönetimindeki 46 AIC 925 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Olay yerinde yaşamını yitirdiler

İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede, otomobilde bulunan Nuri Akkurt, eşi Cemile Akkurt ve kızları Rahime Akkurt’un olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.

Trafik kazasında yaralı genç hastanede öldü
Trafik kazasında yaralı genç hastanede öldü
İçeriği Görüntüle

Kapanan yol trafiğe açıldı

Kazada hayatını kaybeden 3 kişinin cenazeleri, yapılan incelemelerin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazada hurdaya dönen otomobil çekici yardımıyla yoldan kaldırılırken, trafik bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Araçların kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

Kaynak: AA