2024 yılında Nazilli'deki görev süresinin sona ermesiyle Aydın İŞKUR İl Müdürlüğü'ne görevlendirilen Ergenlik, alınan yeni atama kararıyla yeniden ilçeye dönecek. Önümüzdeki günlerde görevine başlaması beklenen Ergenlik, daha önce yaklaşık beş yıl boyunca Nazilli İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürlüğü görevini yürütmüştü.

CHP Nazilli'nin Yeni İlçe Başkanı Atmaca:  "Birlikteyiz, güçlüyüz, başaracağız"
CHP Nazilli'nin Yeni İlçe Başkanı Atmaca: "Birlikteyiz, güçlüyüz, başaracağız"
İçeriği Görüntüle

Görev yaptığı dönemde iş arayan vatandaşlar ile işverenler arasında kurduğu güçlü iletişim ve istihdamı artırmaya yönelik çalışmalarıyla dikkat çeken Ergenlik, tayini öncesinde kurum personeli ve paydaşlarıyla vedalaşarak Nazilli'den ayrılmıştı.

Bölgenin iş gücü piyasasını yakından tanıyan ve işverenlerin ihtiyaçlarına hâkim olan Yakup Ergenlik'in yeniden göreve başlamasıyla birlikte, İŞKUR'un sunduğu hizmetlerin daha etkin yürütülmesi ve istihdama yönelik projelerin ivme kazanması bekleniyor.

Muhabir: FİLİZ ÖZDEMİR