Evde ne yaşandı? Başından vurulan 31 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Evde ne yaşandı? Başından vurulan 31 yaşındaki genç hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Olay Anadolu Otoyolu'nun Sakarya kesiminde meydana geldi. Mustafa B. (47) idaresindeki 34 UH 6519 plakalı panelvan, gece saatlerinde otoyolun Ankara istikametinde ilerlerken Sapanca mevkisinde kaza yaptı.

Kazada hafif yaralanan Mustafa B. ile eşi İ.B, diğer sürücülerin yardımıyla araçtan çıkarıldı. Yol kenarında bekleyen Mustafa B'ye bu sırada güzergahtan geçen K.B. (52) yönetimindeki 06 FOL 631 plakalı tır çarptı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye, jandarma ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Sağlık personelinin yaptığı kontrolde, Mustafa B'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaralı İ.B. ise ambulansla Sakarya Sadıka Sabancı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Mustafa B'nin cenazesi de Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü Otopsi Merkezi'ne götürüldü.

Tır sürücüsü K.B. gözaltına alındı.

Kaynak: AA