Konya’nın Halkapınar ilçesinde 25 Eylül’de İpekler Çiftliği mevkisinde meydana gelen kazada yaşamını yitiren ikiz kardeşlerin cenazesi Büyükdoğan Mahallesi Camisi’ne getirildi. Kılınan cenaze namazının ardından Kayra ve Yiğit Koçer’in cenazeleri mahalle mezarlığında toprağa verildi.
Cenaze törenine, baba Mehmet Koçer, yakınları, Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Vardar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kazada ağır yaralanan anne Ayşegül Koçer’in tedavisinin hastanede devam ettiği öğrenildi. Kazada baba Mehmet Koçer ile diğer araçta bulunan Ferhat ve Hüseyin Bozkuş da yaralanmıştı.
Alkollü sürücü tutuklandı
Kazaya neden olan ve alkollü olduğu belirlenen sürücü Kadir E’nin tutuklandığı, ayrıca daha önce de alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu ortaya çıktı.





