Aydın’ın Koçarlı ilçesindeki Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, Yeni Parti Genel Merkezi’ni ziyaret ederek Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyarette Yeni Parti Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın da yer aldı. Görüşmede gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunulurken, parti çalışmaları ve yerel siyasete dair fikir alışverişi gerçekleştirildi.

Başkan Arıcı’nın acı kaybı
Başkan Arıcı’nın acı kaybı
İçeriği Görüntüle

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, “Yeni Parti Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i makamında, Yeni Parti Koçarlı İlçe Başkanımız Sayın Hasan Akın ile birlikte ziyaret ettik. Nazik kabulleri ve değerli sohbetleri için Genel Başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Arıcı, Yeni Parti’nin siyaset anlayışına ilişkin ise, “Yeni bir siyaset anlayışı, güçlü bir değişim ve yepyeni bir gelecek için; Yeni Parti olarak halkımızla birlikte çalışmaya, büyümeye ve umutları gerçeğe dönüştürmeye kararlıyız” dedi.

Muhabir: KAMİL KAZANKAYA