AK Parti Koçarlı Gençlik Kolları, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Ocak’ta Aydın’a gerçekleştireceği ziyaret öncesinde ilçenin farklı noktalarına bilgilendirici pankartlar astı. Asılan pankartlardan Atatürk Mahallesi’nde bulunan pankartın kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yerinden söküldüğü öğrenildi.

Yaşanan olayın ardından açıklama yapan AK Parti Koçarlı Gençlik Kolları Başkanı Oktay Çoban, pankartın sökülmesine tepki gösterdi.

CHP’li Akın’dan AK Parti’li Demir’e sert yanıt
CHP’li Akın’dan AK Parti’li Demir’e sert yanıt
İçeriği Görüntüle

Çoban, “Pankartlarımızı beğenip yerinden alacak kadar ilgilenenlere not düşelim: AK Gençlik gizlide değil, sahada çalışır. Her zaman sahadadır; her yerde vardır ve mesajını size ulaştıracak güce sahiptir. Cumhurbaşkanımızın pankartının, açıkça sahiplenilip konuşulmak yerine sessizce ortadan kaldırılmaya çalışılması, duruşumuzu ve sahadaki kararlılığımızı daha da güçlendirmiştir” dedi.

Pankartın kim ya da kimler tarafından söküldüğü ise tespit edilemedi.

Muhabir: KÜBRA DİLARA YERLİKAYA