Hatay’ın Defne ilçesinde akıl almaz bir cinayet yaşandı. Hüseyinli Mahallesi’ndeki portakal bahçesinde 45 yaşındaki A.M.C, satırla saldırıya uğradı. Zanlı T.E.R, saldırının ardından A.M.C’nin üzerinde bulunan 150 bin lirayı alarak olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri, A.M.C’nin hayatını kaybettiğini belirledi. A.M.C’nin cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından morga kaldırıldı.

Kaçan zanlı için jandarma geniş çaplı arama başlattı. “Pamuk” adlı iz takip köpeğinin de kullanıldığı arama çalışmaları sonucu T.E.R, olay yerine yakın ormanlık alanda yakalandı.

10 düzensiz göçmen kurtarıldı
10 düzensiz göçmen kurtarıldı
İçeriği Görüntüle

Gözaltına alınan zanlı jandarma karakoluna götürüldü. T.E.R’nin işlemlerinin sürdüğü, olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi.

Kaynak: AA