Kuyucaklı Şoförler Aydeniz'le Devam Dedi01Kuyucak Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın olağan genel kurulu yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kuyucak Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen genel kurula Belediye Başkanı Uğur Doğanca, Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Muhammet Ali Künkcü, AYESOB Başkan Vekili Salih Kozalı, çeşitli esnaf odası başkanları ile çok sayıda oda üyesi katıldı. Kongrenin divan başkanlığını AYESOB Başkanı Muhammet Ali Künkcü üstlendi.

Kuyucaklı Şoförler Aydeniz'le Devam Dedi2

YÖNETİM İBRA EDİLDİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda, yönetim ve denetim kurullarına ait faaliyet raporları ile gelir-gider ve bilanço hesapları üyelerin onayına sunuldu. Görüşülen tüm raporlar oy birliğiyle kabul edilerek mevcut yönetim ibra edildi. Yeni döneme ait çalışma programı ve tahmini bütçe de genel kuruldan onay aldı.Saat 17.00’de sandıkların açılmasıyla başlayan oy sayımında, seçime tek listeyle giren mevcut başkan Niyazi Aydeniz, yeniden Kuyucak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı seçildi.

Kuyucaklı Şoförler Aydeniz'le Devam Dedi1

KÜNKCÜ'DEN BİRLİK MESAJI

Genel kurulda konuşan AYESOB Başkanı Muhammet Ali Künkcü, kongrenin birlik ve beraberlik içerisinde tamamlandığını belirterek, “Divan başkanlığını yapmaktan onur duyduğum bu genel kurulda, değerli ağabeyim Niyazi Aydeniz yeniden oda başkanlığına seçilmiştir. Esnafımıza bugüne kadar verdiği emeklerden dolayı kendisini tebrik ediyor, yeni dönemin Kuyucak esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum. Birlik ve dayanışma içinde çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.Yeniden başkan seçilen Niyazi Aydeniz ise kendilerini bu anlamlı günde yalnız bırakmayan protokol üyelerine ve oda üyelerine teşekkür ederek, yeni dönemde de Kuyucak esnafı için aynı kararlılıkla çalışmayı sürdüreceklerini dile getirdi.

Kuyucaklı Mete'den büyük gurur
Kuyucaklı Mete'den büyük gurur
İçeriği Görüntüle

Muhabir: FİLİZ ÖZDEMİR