TFF 1.Lig’in 2.Hafta karşılaşmasında Manisa FK, evinde Vanspor’u ağırladı. Manisa 19 Mayıs Stadı’ında oynanan karşılaşmada siyah beyazlılar maça hızlı başlayan taraf oldu.
Henüz 1.dakikada Malili futbolcu Cheikne Sylla takımını 1-0 öne geçirdi. 20.dakikada Fransız futbolcu Julien Anziani skoru 2-0 yaptı. 25.dakikada Norveçli Jonathan Lindseth farkı 3’e çıkaran golü kaydetti: 3-0. İlk yarı bu skorla sona ererken, ikinci yarıda 51’de Fransız orta saha bir kez daha sahneye çıktı. Julien Anziani kendisinin ikinci takımının dördüncü golü kaydederek skoru 4-0 yaptı. Bu dakikadan itibaren ev sahibi Manisa tempoyu kendisine göre ayarladı. Rakip Vanspor 69.dakikada Ozan Can Kökçü ile skoru 4-1 yaptı.
Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve Manisa FK, sahadan rahat bir galibiyetle ayrılan taraf oldu.
Bu sonuçla Manisa FK ligdeki ikinci karşılaşmasını da kazanarak puanını 6 yaptı ve liderlik koltuğuna oturdu. Vanspor ise henüz puanla tanışamadı ve ligde sonuncu sırada yer aldı.



