Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla Efeler’de bulunan il başkanlığı binasında bayramlaşma programı düzenledi. Programa partililer yoğun ilgi gösterirken, salonda birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Bayramlaşma törenine Osman Gazi Cihangiroğlu ve il yönetiminin yanı sıra ilçe başkanları ile Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Okan Bozkurt katıldı.

“BU BİRLİKTELİĞE HER ZAMANKİNDEN FAZLA İHTİYACIMIZ VAR”
Programda konuşan Cihangiroğlu, salondaki birlik görüntüsünün kendisini duygulandırdığını söyledi.
Bayramların kırgınlıkların sona erdiği, insanların birbirine daha sıkı sarıldığı özel günler olduğunu ifade eden Cihangiroğlu, teşkilatın örf, adet ve geleneklerine bağlı bir yapıya sahip olduğunu belirtti.

Ülkücü hareketin büyük fedakarlıklarla bugünlere geldiğini dile getiren Cihangiroğlu, “Teşkilatımız şehit kanı ve yetim gözyaşlarıyla sulanmış bir harekettir” ifadelerini kullandı.

“AYDIN’DA BAŞIMIZI EĞDİRMEYECEĞİZ”
Omuzlarında büyük bir sorumluluk taşıdıklarını belirten Cihangiroğlu, Aydın’da milliyetçi ülkücü hareketin güçlü duruşunu sürdüreceklerini söyledi.
Teşkilat içerisinde birlik ve sadakatin önemine vurgu yapan Cihangiroğlu, liderlerine bağlılık konusunda taviz vermeyeceklerini ifade etti.

Konuşmasında Devlet Bahçeli’ye de değinen Cihangiroğlu, genel başkanlarının teşkilata selamlarını ilettiğini söyledi.
KONGRE SÜRECİ MESAJI VERDİ
MHP’de kongre sürecinin başladığını açıklayan Cihangiroğlu, bazı ilçelerde görev değişikliklerinin yaşanabileceğini belirtti.

Kongrelerin bir bayram havasında geçeceğini ifade eden Cihangiroğlu, görev değişimlerinde kırgınlık yaşanmaması gerektiğini söyledi.
“Dinimiz bir, bayrağımız bir, bayramlarımız bir” diyen Cihangiroğlu, konuşmasını “Ne mutlu Türküm diyene” sözleriyle tamamladı.



