Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nda Nazilli Millet Bahçesi’nin Gençlik Merkezi’ne dönüştürülmesi için protokol imza töreni gerçekleştirildi.
İmza törenine Spor Toto Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Ayvazoğlu, AK Parti Aydın milletvekilleri Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş ve Ömer Özmen ile Gençlik ve Spor Aydın İl Müdürü Serhat Yığmatepe katıldı.

Nazilli Millet Bahçesi Gençlik Merkezi Oluyor2

“MODERN İMKÂNLAR YER ALACAK”

Vekiller, konuya ilişkin yaptıkları açıklamada, “Nazilli Millet Bahçesi’nin Nazilli Gençlik Merkezi’ne dönüştürülmesi kapsamında önemli bir aşama daha tamamlandı. Toplam 33.150 metrekarelik geniş bir alanda hayata geçirilecek bu proje, gençlerimizin sosyal, kültürel ve sportif gelişimine güçlü bir katkı sunacak şekilde planlandı. Proje; açık hava sineması, açık otopark, tenis kortu, basketbol ve futbol sahaları ile ilçe müdürlüğü yapısını içeren geniş bir bahçe bölümünden oluşurken; gençlik merkezi binasında kütüphane, sinema odası ve 5 adet atölye ile gençlerimizin çok yönlü ihtiyaçlarına cevap verecek modern imkânlar yer alacak” ifadelerini yer aldı.

Nazilli Belediyesi’nden kritik açıklama
Nazilli Belediyesi’nden kritik açıklama
İçeriği Görüntüle

“AYDIN’A DEĞER KATACAK PROJELER SÜRECEK”

Açıklamada, “Nazilli Gençlik Merkezi, ilçemize nitelikli yaşam alanları kazandırma vizyonumuzun önemli bir parçası olup; gençlerimizin üretken, donanımlı ve aktif bireyler olarak yetişmesine katkı sağlayacaktır. Bu önemli yatırımın kazandırılmasında destekleri için; başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın Bak ve emeğe geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda Aydın’ımızın için çalışmaya, üretmeye ve gençlerimize değer katacak projelere imza atmaya devam edeceğiz” sözlerine yer verildi.

Muhabir: KIVANÇ UĞUR