Kaza, gece saatlerinde Dörtyol Kavşağı, Devlet Karayolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, seyir halindeyken süratli olan S.B. yönetimindeki 09 ACE 515 plakalı motosiklet, kavşağa girdiği sırada kontrolden çıktı ve kaldırıma çarptı.

Nazilli'de bilim fuarları sürüyor
Nazilli'de bilim fuarları sürüyor
İçeriği Görüntüle

MOTOSİKLETTEN FIRLADI 25 METRE SÜRÜKLENDİ

Çarpmanın etkisiyle motosikletten fırlayan sürücü, asfalt üzerinde yaklaşık 25 metre sürüklendi. Kanlar içinde kalan sürücüyü gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

135 PROMİL ALKOLLÜ OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından yaralı sürücü, Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan kontrollerde S.B.’nin 135 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Kazada vücudunun çeşitli yerlerinde ciddi sıyrıklar ve yaralanmalar oluşan sürücünün tedavisinin sürdüğü, genel sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, motosiklet çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ