Nazilli’de yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde anlamlı bir etkinliğe imza atıldı. Nazilli Kaymakamlığı öncülüğünde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından düzenlenen program kapsamında ilçede yaşayan yetim ve öksüz çocukların okul ihtiyaçları karşılandı.Etkinlikte çocuklara Kaymakam Huriye Küpeli Kan da eşlik etti. Çocuklarla birlikte alışverişe çıkan Kaymakam Kan, onların okul hazırlığı heyecanını yakından paylaştı. İhtiyaçlarını kendi istekleri doğrultusunda seçen çocuklar, yeni eğitim yılı öncesinde hem eksiklerini tamamladı hem de moral buldu.
OKUL İHTİYAÇLARI TAMAMLANDI
Çocukların okul masrafları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından karşılanırken, alışveriş süreci çocuklar açısından keyifli anlara sahne oldu. Kaymakam Kan, alışveriş boyunca çocuklarla yakından ilgilenerek tercihlerini dinledi ve onların mutluluğuna ortak oldu.Programın yalnızca eğitim ihtiyaçlarının giderilmesiyle sınırlı kalmadığı, çocukların sosyal açıdan güzel bir gün geçirmelerinin de hedeflendiği belirtildi. Alışverişin yanı sıra gerçekleştirilen etkinliklerle çocuklar gönüllerince eğlenirken, yeni eğitim yılı öncesinde unutamayacakları bir gün yaşadı.
MÜDÜRLER VE BAŞKANLAR DA KATILDI
Nazilli’de çocukların yüzünü güldüren programa ilçedeki kurum müdürlerinin yanı sıra AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Ali Gürbüz ve yönetimi ile MHP Nazilli İlçe Başkanı Bahadırcan Yorgancı ve yönetimi de katılım sağladı.Nazilli Kaymakamlığı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hayata geçirilen etkinlikle, yetim ve öksüz çocukların yeni eğitim-öğretim yılına daha hazırlıklı, mutlu ve yüksek motivasyonla başlamalarına destek olunması amaçlandı.




