Olay, dün gündüz saatlerinde Nazilli’ye bağlı İsabeyli Mahallesi Yeşildere mevkisindeki dağlık arazide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Güngör Avcı (59), S.D., M.A. ve kepçe operatörü A.K., iş makinesiyle alanda kazı çalışmasına başladı. Çalışmanın devam ettiği sırada zemin gevşeyerek bir anda kaydı. Güngör Avcı, saniyeler içinde tonlarca toprağın altında kaldı.

Aydın’daki Teslime Hanedan davasında ağırlaştırılmış müebbet kararı
Aydın’daki Teslime Hanedan davasında ağırlaştırılmış müebbet kararı
İçeriği Görüntüle

Nazilli'de Define Avcıları Felâketi Yaşadı3

KAÇAK KAZIYI İTİRAF ETTİLER

Çevredeki vatandaşların ve olay yerindekilerin ihbarı üzerine bölgeye Jandarma, Sağlık, İtfaiye ve UMKE ekipleri sevk edildi. Kazı alanına giren ekipler, yaptıkları ilk incelemede talihsiz adamın hayatını kaybettiğini ve göçüğün şiddetiyle başının koptuğunu belirledi.

Nazilli'de Define Avcıları Felâketi Yaşadı2

Jandarma ekiplerince olay yerinde sorgulanan S.D. ve M.A., bölgede kaçak kazı yaptıklarını itiraf etti. Olay sırasında grupta bulunan ancak kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin ise korkarak kaçtığı öğrenildi. Kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Nazilli'de Define Avcıları Felâketi Yaşadı

SAATLER SONRA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerindeki incelemelerinin ardından, ekipler Güngör Avcı’nın toprak altındaki bedenine ulaşmak için hassas bir çalışma yürüttü. Uzun süren uğraşlar neticesinde Avcı’nın cenazesi bulunduğu yerden çıkarılarak morga kaldırıldı.

Nazilli'de Define Avcıları Felâketi Yaşadı4

Olayla ilgili kepçe operatörü A.K. ve diğer şüpheliler hakkında adli işlem başlatılırken, jandarmanın olayla ilgili geniş çaplı soruşturması sürüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ