Nazilli Belediyesi, Yazırlı Mahallesi’nde ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla yol yenileme çalışmalarına hız verdi. Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik’in talimatları doğrultusunda başlatılan çalışmalar kapsamında mahallede toplam 13 ayrı noktada parke taşı döşeme ve yol düzenleme çalışmaları yürütülüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarla birlikte mahalle içi ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi amaçlanıyor.

Nazilli’de Tüm Yollar Yenileniyor

YAZIRLI’DA 13 NOKTADA EŞ ZAMANLI ÇALIŞMA

Mahalle genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında şu ana kadar 13 noktadan 5’inde yol yenileme işlemleri tamamlandı. Kalan 8 noktada ise hazırlık süreci devam ediyor.

Nazilli’de Tüm Yollar Yenileniyor1
Ekiplerin planlı şekilde sahada çalışmalarını sürdürdüğü belirtilirken, mahalle yollarının modern bir görünüme kavuşturulması için yoğun mesai harcandığı ifade ediliyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Yazırlı Mahallesi’nde ulaşım standartlarının önemli ölçüde yükselmesi bekleniyor.

Nazillili sanatçıdan uluslararası başarı
Nazillili sanatçıdan uluslararası başarı
İçeriği Görüntüle

Nazilli’de Tüm Yollar Yenileniyor3

2026 HEDEFİ: YAZIRLI’DA YENİLENMEYEN YOL KALMAYACAK

Nazilli Belediyesi, çalışmaların 2026 yılı içerisinde Yazırlı Mahallesi genelinde tamamlanmasını hedefliyor. Proje kapsamında mahallede yenilenmeyen yol bırakılmaması planlanıyor.
Yapılan çalışmaların özellikle kış aylarında yaşanan ulaşım sorunlarını ortadan kaldıracağı ve mahalle sakinlerine daha konforlu bir yaşam alanı sunacağı belirtiliyor.

Nazilli’de Tüm Yollar Yenileniyor2

MUHTARDAN BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

Yazırlı Mahalle Muhtarı Güven Ekiz, yürütülen çalışmalar nedeniyle Nazilli Belediyesi’ne teşekkür etti. Mahallede önemli bir dönüşüm yaşandığını ifade eden Ekiz, yapılan hizmetlerin vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını söyledi.

Nazilli’de Tüm Yollar Yenileniyor5
Muhtar Ekiz, 2026 yılı içerisinde mahallede yol sorununun tamamen ortadan kalkacağını belirterek Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik ve Fen İşleri ekiplerine teşekkür etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ