Nazilli Devlet Hastanesi’nde oluşturulan koroner anjiyo ünitesinde ilk anjiyo ameliyatı Nazilli’ye bağlı kırsal Hisarcık Mahallesi’nde yaşayan Hasan Binbirçiçek isimli hastaya yapıldı. Ameliyatta Kardiyoloji Uzmanı Dr. Mehmet Elçik, Abdullah Güven, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Uzm. Dr. Bayram Çelebi Karataş, Kalp Damar Cerrahisi uzmanı Op. Dr. Murat Arpaz, Perfüzyonist Merve Serin, Hemşire Fatma Kaya, Anestezi Teknisyeni Bilgehan Keskin, Röntgen Teknisyeni Salih Miraç Tamer görev aldı.
GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDULAR
AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, İl Sağlık Müdürü Dr Osman Açıkgöz, Uğur Soğutma A.Ş. Kurumsal İletişim Direktörü Erdoğan Ulaş, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Başkanları, Nazilli İlçe Sağlık Müdürü Dr. Şule Akbaş, Nazilli Devlet Hastanesi Başhekim V. Uzman Dr. Necati Akkaya ve hastane yönetimi Koroner Anjiyografi sonrası gözlem amaçlı Koroner Yoğun Bakıma alınan Hasta Hasan Binbirçiçek’e geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Ziyarette konuşan Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz anjiyo ünitesinin kurulmasında maddi kaynak sağlayan bağışçılara teşekkür ederken “Nazilli Devlet Hastanemiz artık sevk eden değil sevk alan konumundadır. Anjiyografi Ünitesinin hizmete girmesi ile birlikte; vatandaşlarımızın çevre illere sevk edilmesinin önüne geçilecektir. Anjiyoyu gerçekleştirilen ekibimize teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Ayrıca Uğur Soğutma A.Ş. tarafından desteklenen 13 milyon 800 Bin TL’lik bu kıymetli hizmet için kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
“NAZİLLİ’YE HAYIRLI OLSUN”
Anjiyografi anında çok duygulandığını ifade eden Uğur Soğutma A.Ş. Kurumsal İletişim Direktörü Erdoğan Ulaş, “Nazilli Devlet Hastanesinde gerçekten de çok duygulu anlar yaşadım. Her işin başında sağlık olduğuna ve sağlığımıza çok dikkat etmemiz gerektiğine bu gün bir kez daha inandım. Nazilli Devlet Hastanemizde hayata geçirilmesi için destek sağladığımız Koroner Anjiyografi merkezimiz tüm Nazilli halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
“İLK HASTA OLMAKTAN MUTLUYUM”
İlk hasta olmanın sevincini yaşadığını ifade eden hasta Hasan Binbirçiçek, “Nazilli Devlet Hastanesine muayene için geldiğimde doktorum bana anjiyo olmam gerektiğini söyledi. Bende kabul ettim. Daha önce hastanemizde Anjiyo ünitesi yoktu. Yeni açıldı. İlk hastası da ben oldum. Bunun içinde çok mutluyum ve sevinçliyim. Tüm halkımızı da anjiyo olmaları gerektiğinde Nazilli Devlet Hastanesinde olmalarını tavsiye ediyorum” dedi. HABER MERKEZİ



