31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP’den aday olarak Koçarlı Belediye Başkanlığı’nı kazanan Özgür Arıcı, yeniden siyasi gündemin merkezine oturdu.

Aydın'da da ödenecek: Devlet'ten 15 bin lira destek ödemesi
Aydın'da da ödenecek: Devlet'ten 15 bin lira destek ödemesi
İçeriği Görüntüle

Bir süredir AK Parti ile anılan Arıcı’nın, yarın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleştirilecek grup toplantısında AK Parti’ye katılacağı iddiası kulisleri hareketlendirdi.

Edinilen bilgilere göre Arıcı, bugün Ankara’ya giderek ve ertesi gün TBMM’de düzenlenecek AK Parti Grup Toplantısı’na katılacak. Söz konusu toplantıda, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Arıcı’ya parti rozeti takılması bekleniyor.

31 Mart seçimleri öncesinde AK Parti’den istifa ederek CHP’ye katılan Arıcı, tekrar AK Parti’ye dönmesi gündemde. Henüz CHP’den resmi bir istifa açıklaması yapılmazken, gözler şimdi Ankara’dan gelecek resmi açıklamalara çevrildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ