Oğuz için Söke Koca Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazına Söke Kaymakamı Ali Akça, Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, Cumhuriyet Başsavcısı Yaşar Özkan, meslek odalarının yöneticileri, ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dualarla uğurlanan Muhammet Oğuz’un cenazesi, namazın ardından Didim’in Balat Mahallesi’ne götürülerek burada toprağa verildi.

Söke’de kafede kanlı saldırı! 8 dikiş atıldı, saldırgan tutuklandı
Söke’de kafede kanlı saldırı! 8 dikiş atıldı, saldırgan tutuklandı
İçeriği Görüntüle

SÖKE DEVLET HASTANESİ’NİN YAPIM SÜRECİNDE GİRİŞİMLERİYLE HATIRLANIYORDU

Uzun yıllar Söke’de aktif siyaset yapan Muhammet Oğuz, bir dönem MHP’den Aydın milletvekili adayı olmuş ve seçimi az bir oy farkıyla kaybetmişti. Siyaset yaptığı dönem boyunca ilçenin önemli meseleleriyle yakından ilgilenen Oğuz, özellikle Söke Devlet Hastanesi’nin yapım sürecinde gerçekleştirdiği siyasi girişimlerle de ilçede iz bırakan isimler arasında yer aldı.

Aynı zamanda Söke’nin önde gelen firmalarından Oğuz Mühendislik’in kurucusu Fatih Oğuz’un babası olan Muhammet Oğuz’un vefatı, ailesi ve sevenlerinin yanı sıra Söke siyaset ve iş dünyasında da üzüntüyle karşılandı.

Muhabir: NECATİ MALDAR