Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya'nın AK PArti'ye geçmesinin ardından Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın hibe destekleriyle Sultanhisar'a toplam 14 milyon lira değerinde araç alındı. Belediyenin hizmet kapasitesini artıran hibeler kapsamında; 5 milyon TL değerinde kepçe, 7,3 milyon TL değerinde yol süpürme aracı ve 1,5 milyon TL değerinde 200 adet çöp konteyneri belediye envanterine dahil edildi. Yeni araç ve ekipmanlarla birlikte ilçede temizlik ve altyapı hizmetlerinin daha hızlı ve etkin yürütülmesi hedefleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR ETTİ
Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, ilçeye kazandırılan desteklerin önemine vurgu yaparak, “Hibelerle güçlenen araç filomuza eklenen yol süpürme aracımız başta merkez olmak üzere tüm mahallelerimize hayırlı olsun. Vatandaşlarımıza daha kaliteli, daha hızlı hizmet sunabilmek adına araç ve ekipman envanterimizi sürekli geliştiriyoruz. Durmadan, yorulmadan halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yıldırımkaya, söz konusu hibe desteklerinin Sultanhisar’a kazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ilgili bakanlık yetkililerine ve tüm paydaşlara teşekkür etti.





