Sultanhisar’da facia ucuz atlatıldı. Gece geç saatlerde meydana gelen olayda Aydın-Denizli karayolu üzerindeki bir akaryakıt istasyonunda park halinde bulunan motosiklet alev aldı. Edinilen bilgiye göre, istasyon içinde park halinde bulunan ve kağıt toplama işinde kullanılan motosiklet bir anda yanmaya başladı.

I M G 1853

Alevler akaryakıt istasyonunda korku yarattı

Motosikletin üzerinde bulunan kağıt ve kartonların tutuşmasıyla alevler kısa sürede büyüdü. Yangının akaryakıt istasyonu içinde meydana gelmesi paniğe yol açtı. İhbar üzerine bölgeye Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve polis sevk edildi.

15 yaşındaki çocuk dehşet saçtı: 2 ölü,1 ağır yaralı
15 yaşındaki çocuk dehşet saçtı: 2 ölü,1 ağır yaralı
İçeriği Görüntüle

İtfaiye faciayı önledi

Olay yerine hızla ulaşan itfaiye ekipleri, alevlerin akaryakıt pompalarına ve ana depolara sıçramaması için yoğun çaba sarf etti. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangın büyümeden kontrol altına alındı.

I M G 1855

Motosiklet kullanılamaz hale geldi

Yangın sonrası kağıt ve hurda toplamada kullanılan motosiklet tamamen yanarak hurdaya döndü. Yangının akaryakıt tanklarına ulaşmadan kontrol altına alınması büyük bir faciayı önledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ