Kuşadası’nın Karaova Mahallesi’nde bulunan 5 yıldızlı bir otelde konaklayan bazı misafirler, mide bulantısı ve karın ağrısı şikayetleri yaşamaya başladı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından rahatsızlanan 28 kişi ambulanslarla Kuşadası ve çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Zafer Partisi Aydın İl Başkanı Akın’dan Genel Merkez’e rest!
Zafer Partisi Aydın İl Başkanı Akın’dan Genel Merkez’e rest!
İçeriği Görüntüle

YİYECEK VE İÇECEKLERDEN NUMUNE ALINDI

Olayın ardından İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri otelde inceleme başlattı. Ekipler, misafirlere sunulan yemeklerden ve otelin su sisteminden numuneler alarak laboratuvar analizine gönderdi.

Hastanelerde tedavileri süren 28 kişinin sağlık durumlarının yakından takip edildiği öğrenilirken, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için polis ekipleri tarafından da soruşturma başlatıldı.

Laboratuvar sonuçlarının çıkmasının ardından olayın kesin nedeni belli olacak.

Muhabir: KÜBRA DİLARA YERLİKAYA