Adana’nın Kozan ilçesinde bir tekel bayide çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Olayın ardından kaçan 2 şüphelinin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.

Olay, Varsaklar Mahallesi Örtülü Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, tekel bayi işletmecisi M.Ö. ile yanında bulunan M.Ç. ile iş yerine gelen Ş.K. ve F.Y. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine taraflar arasında bıçaklı kavga yaşandı.

Kamyonetle çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü öldü
Kamyonetle çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü öldü
İçeriği Görüntüle

Kavgada M.Ö., M.Ç. ve Ş.K. vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçakla yaralandı. Şüpheliler Ş.K. ve F.Y., olayın ardından bölgeden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekiplerince Kozan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan M.Ç., doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. M.Ö. ise durumunun ciddiyeti nedeniyle Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaparken kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: AA