Sivas’ın Doğanşar ilçesinde meydana gelen kazada, 70 yaşındaki sürücü Mehmet İncir’in kullandığı otomobil kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı. Yaklaşık 100 metrelik mesafeden aşağıya düşen araçtaki dört kişi, olay yerinde hayatını kaybetti. Sağlık, AFAD ve jandarma ekiplerinin katıldığı müdahalede, kazazedelerin kurtarılamadığı öğrenildi.
Olay, Doğanşar’a bağlı Karkın köyü mevkisinde gerçekleşti. Mehmet İncir’in yönetimindeki 07 SAL 33 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle yolda kontrolden çıktı. Araç, yol kenarından çıkarak yaklaşık 100 metre derinliğindeki uçuruma yuvarlandı.
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Zorlu arazi şartları nedeniyle ekiplerin araç ve yolculara ulaşmakta güçlük çektiği bildirildi. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen otomobilde bulunan dört kişi olay yerinde yaşamını yitirdi.
Kazada hayatını kaybedenlerin, sürücü Mehmet İncir ile birlikte Halil Karamuk, Ayşe Karamuk ve Arife Aslan olduğu tespit edildi. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, cenazelerin otopsi için hastane morguna kaldırıldığı öğrenildi.




