Aydın'da otomobil 200 metrelik uçurumdan yuvarlandı
Aydın'da otomobil 200 metrelik uçurumdan yuvarlandı
İçeriği Görüntüle

YENİ Parti Nazilli İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen buluşma, Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Nazilli İlçe Başkanı Özlem Burcu Uğan Sevim’in ev sahipliğindeki toplantıya Yenipazar, Kuyucak, Bozdoğan, Karacasu ve Buharkent’ten gelen parti temsilcileri de katıldı.Programa çevre ilçelerin ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, Nazilli Belediyesi meclis üyeleri ve çok sayıda partili iştirak etti. İl başkan adaylarının görüşlerini aktardığı toplantıda, teşkilatların yeni dönemde izleyeceği yol haritası ele alındı.

SEÇİM TAKVİMİNİ AÇIKLADI

Toplantının açılışında konuşan Nazilli İlçe Başkanı Özlem Burcu Uğan Sevim, Aydın il başkanlığı seçim sürecine ilişkin bilgi verdi.Sevim, 16 Ekim Cuma günü Aydın’da divan oluşturulacağını ve il başkan adaylarının başvurularını burada gerçekleştireceğini belirtti. Seçimin ise 18 Ekim Pazar günü Nazilli’deki Lütfü Selek Sergi Salonu’nda yapılacağını ifade eden Sevim, tüm üyelerin oy kullanacağını söyledi. Sevim, seçim sürecinin Aydın için hayırlı olmasını diledi.

ADAYLARDAN ÖRGÜT VE DEMOKRATİK KATILIM MESAJI

Toplantıda söz alan il başkan adayları konuşmalarında ön seçim mekanizmasının güçlendirilmesi, teşkilatların etkinliğinin artırılması ve ortak çalışma kültürünün geliştirilmesi gerektiğini dile getirdi.Partililerin görüş ve önerilerinin dinlendiği buluşma, adayların yeni döneme ilişkin hedeflerini paylaşması ve teşkilat üyeleriyle fikir alışverişinde bulunmasıyla sona erdi

Muhabir: FİLİZ ÖZDEMİR