Efeler Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü Anıl Yetişkin, Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı’nın ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Yetişkin, CHP olarak halkın yararına olan tüm maddelere olumlu oy kullandıklarını vurguladı.

Aydın Çağdaş Eğitim Derneği’nden anlamlı destek
Aydın Çağdaş Eğitim Derneği’nden anlamlı destek
İçeriği Görüntüle

ÇERÇİOĞLU’NUN BİLLBOARDLARA VERDİĞİ İLANLARI HATIRLATTI

CHP olarak suya yüzde 50 indirim ve 5 yıl boyunca zam yapılmaması önergesini ASKİ Genel Kurulu’nda sunduklarını belirten Yetişkin, “. Daha önceden Sayın Mustafa Savaş’ın verdiği vaadin artık hükümet tarafında olan, iktidarın Büyükşehir Belediye Başkanı olan Sayın Özlem Çerçioğlu tarafından uygulanmasını içeren önergemizi sunduk. Sayın Çerçioğlu, toplantı esnasında bunu yüzde 70 olarak yapalım diye beyan etti. Biz de seve seve komisyonda görüşülmek üzere havalesini oyladık. Sayın Çerçioğlu ‘benim böyle bir beyanım yok’ dedi ama hepiniz hatırlarsınız 2024 yılındaki seçimlerde, Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak billboardlara ‘Siz gerekeni yapın, ben de indirim yapayım’ diye birçok beyanatı vardı. Daha sonraki süreçte de inşallah komisyonda bu konu gündeme gelecektir” dedi.

Yetişkin’den Çerçioğlu’na ‘Billboard’ Hatırlatması1

“HALKIN MENFAATİNE OLAN HER ŞEYE ‘EVET’ DİYORUZ”

Başkan Yetişkin, “Hemşehrilerimizin menfaatine olan her şeyde CHP Grubu olarak hepsine ‘evet’ diyoruz. Hem hizmete evet diyoruz hem de hemşehrilerimizin yararına olan her şeye ‘evet’ diyoruz, demeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Muhabir: KIVANÇ UĞUR