Adıyaman’da şehirlerarası yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması faciaya yol açtı. Kahta yolunun 5. kilometresinde meydana gelen kazada otomobil sürücüsü Yakup Gültekin ile Esmanur, Belinay ve Muaz Gültekin hayatını kaybetti. Kazanın ardından yol bir süre ulaşıma kapandı.
Selahattin S. yönetimindeki 21 AGJ 372 plakalı yolcu otobüsü, Adıyaman-Kahta karayolunun 5. kilometresinde karşı yönden gelen Yakup Gültekin idaresindeki 44 DL 319 plakalı otomobille çarpıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Kazada otomobilde bulunan Yakup Gültekin ile Esmanur, Belinay ve Muaz Gültekin olay yerinde hayatını kaybetti. Yolcu otobüsünde bulunanların sağlık durumlarının iyi olduğu, herhangi bir can kaybı ya da ağır yaralanma olmadığı öğrenildi.
Çarpışmanın ardından Adıyaman-Kahta karayolu bir süre ulaşıma kapandı. Ekiplerin çalışmasının tamamlanmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.



