Uşak’ta meydana gelen feci kazada baba ve kızı hayatını kaybetti. Kaza, Ulubey-Uşak kara yolu Bölme Mahallesi yakınlarında gerçekleşti. Sultan E. (46) idaresindeki 64 DZ 282 plakalı otomobil, karşı yönden gelen M.T.M. (31) yönetimindeki 06 EIN 040 plakalı kamyonla çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkan kamyon, bir evin bahçesine savrularak ağaçlara çarparak durabildi. Olayın ardından ihbar üzerine sağlık, jandarma, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri bölgeye sevk edildi.

Sağlık ekipleri, otomobilde sıkışan sürücü Sultan E'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan babası Haydar Y. (72) ise ambulansla kaldırıldığı Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Kazaya karışan kamyon sürücüsü M.T.M. jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: AA